Κονικλοτροφία

Πλήρης ζωοτροφή αναπαραγωγής κουνελιών

Κ-27

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Η ζωοτροφή Κ- 27 υποστηρίζει την υγεία και την υψηλή παραγωγικότητα των κονικλομητέρων και των κουνελιών, την μεγίστη παραγωγή γάλακτος κατά την περίοδο της γαλουχίας, καθώς επίσης και τη μειωμένη θνησιμότητα των νεαρών κουνελιών. Χορηγείται κατά βούληση αε θηλυκά κουνέλια αναπαραγωγής σε όλα τα στάδια του αναπαραγωγικού τους κύκλου (κυοφορία, γαλουχία) και σε κούνελους. Επίσης αποτελεί την εναρκτήρια τροφή στα νεαρά κουνέλια που θηλάζουν έως και την 25η – 30η ημέρα. Η ζωοτροφή αυτή πρέπει να αντικαθίσταται από την τροφή απογαλακτισμού κουνελιών Κ-23, 7 ημέρες πριν τον απογαλακτισμό.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Μηδική, κριθάρι, σογιάλευρο μη γενετικά τροποποιημένο, πίτυρα, ηλιάλευρο, χαρουπάλευρο, πούλπα εσπεριδοειδών, ανθρακικό ασβέστιο, φωσφορικό μονοασβέστιο, εκχύλισμα ρίγανης, πρεβιοτικό, αλάτι, αμινοξέα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

ΜΟΡΦΗ: Σύμπηκτα (pellets)
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 Kg και 40 Kg


Κ-23

ΠΛΗΡΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΑΠΟΓΑΛΑΚΤΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Η ζωοτροφή χορηγείται κατά βούληση ως εναρκτήρια τροφή στα νεαρά κουνελάκια κατά τη φάση του θηλασμού καθώς και στο στάδιο της ανάπτυξης. Χρησιμοποιείται για διάστημα 3- 4 εβδομάδων μετά τον απογαλακτισμό, για την υποστήριξη των κουνελιών κατά του stress, τον απογαλακτισμό και την ομαλή μετάβαση των κουνελών στην πλήρη ζωοτροφή πάχυνσης Κ-25. Περιέχει αντικοκκιδιακό για την πρόληψη της κοκκιδίωσης.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Μηδική, ηλιάλευρο, πίτυρα, χαρουπάλευρο, πούλπα εσπεριδοειδών, ανθρακικό ασβέστιο, φωσφορικό μονοασβέσπο, εκχύλισμα ρίγανης, πρεβιοτικό, μπεντονίτης, αλάτι, αμινοξέα, βιταμίνες ιχνοστοιχεία, αντικοκκιδιακό.

ΜΟΡΦΗ: Σύμπηκτα (pellets)
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 Kg και 40 Kg

Κ-25

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Η ζωοτροφή Κ-25 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των νεαρών κουνελιών στο στάδιο της ανάπτυξης και της πάχυνσης. Χορηγείται κατά βούληση έως και την ημέρα σφαγής. Η τροφή αυτή περιέχει φυτικό κοκκιδιοστατικό (εκχύλισμα ρίγανης) χωρίς υπολειμματική δράση έως και την ημέρα σφαγής.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Μηδική, κριθάρι, ηλιάλευρο, πίτυρα, σογιάλευρο μη γενετικά τροποποιημένο, πούλπα εσπεριδοειδών, ανθρακικά ασβέστιο, φωσφορικό μονοασβέοτιο, μπεντονίτης, αλάτι, οξινιστής, πρεβιοτικό, εκχύλισμα ρίγανης, αντιοξειδωτικό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία

ΜΟΡΦΗ: Σύμπηκτα (pellets)
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 Kg και 40 Kg

Κ-28

ΠΛΗΡΗΣ ΖΩΟΤΡΟΦΗ ΠΑΧΥΝΣΗΣ ΚΟΥΝΕΛΙΩΝ ΧΩΡΙΚΗΣ ΕΚΤΡΟΦΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Η τροφή Κ-28 χορηγείται κατά βούληση σε παχυνόμενα κουνέλια, σε θηλυκά αναπαραγωγής και σε κούνελους οικόσιτης εκτροφής. Η ζωοτροφή αυτή είναι κατάλληλη για οικόσιτες εκτροφές και μπορεί να χρησιμοποιείται σε όλα τα στάδια ανάπτυξης. Περιέχει φυτικό κοκκιδιοστατικό (εκχύλισμα ρίγανης) χωρίς υπολειμματική
δράση έως και την ημέρα αφαγής.

ΣΥΝΘΕΣΗ: Κριθάρι, ηλιάλευρο, μηδική, πίτυρα, πούλπα εσπεριδοειδών, χαρουπάλευρο, ανθρακικό αοβέατιο, φωσφορικό μονοαοβέοτιο, μπεντονίτης, αλάτι, μπεντονίτης, οξινιστής, πρεβιοτικό, εκχύλισμα ρίγανης, αντιοξειδωτικό, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία.

ΜΟΡΦΗ: Σύμπηκτα (pellets)
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 20 Kg και 40 Kg